Vippsbanner
nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

STØTT NORSKE SERVICEHUNDER MED 100 KRONER

Send SMS "hundegave" til 2377

Plukke opp og bære

Servicehunden kan plukke opp og bære nesten alt, fra små mynter til store tunge ting.

STØTT NORSKE SERVICEHUNDER MED 100 KRONER

Send SMS "hundegave" til 2377

Skifte på sengen

Servicehunden kan hjelpe til med å skifte på sengen og bære skittentøyet til vaskerommet.

STØTT NORSKE SERVICEHUNDER MED 100 KRONER

Send SMS "hundegave" til 2377

Frakte gjenstander

Servicehunden kan frakte bager eller annen bagasje, noe som også er fint i forbindelse med innkjøp

STØTT NORSKE SERVICEHUNDER MED 100 KRONER

Send SMS "hundegave" til 2377

Ta tak

Servicehunden kan hjelpe personen til å reise seg opp

STØTT NORSKE SERVICEHUNDER MED 100 KRONER

Send SMS "hundegave" til 2377

Våre nettsider bruker disse informasjonskapslene:

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Norske Servicehunders personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Norske Servicehunder samler inn og bruker personopplysninger.

Norske Servicehunder, ved leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

Behandling av personopplysninger på www.norskeservicehunder.no

Webansvarlig har det daglige ansvaret for Norske Servicehunders behandlinger av personopplysninger på norskesrevicehunder.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

ProIsp er vår driftsleverandør for norskeservicehunder.no.

www.norskeservicehunder.no bruker ingen skjema eller andre former for muligheter til å registrere persondata annet enn linker mot e-post adresser.

Nettstatistikk

Norske Servicehunder  samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på norskeservicehunder.no med verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen.

Følgende informasjonskapsler brukes på norskeservicehunder.no:

Google analytics plasserer informasjonskapsler som starter med _utm, disse brukes til nettstatistikk.•

__utmz ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du kom til denne nettsiden.

__utma holder styr på hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange førstegangsbrukere vi har. I tillegg ser vi også hvor mange som kommer tilbake.

__utmb og __utmc holder styr på hvor lenge du befinner deg inne på denne nettsiden.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Norske Servicehunder har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Norske Servicehunders systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige eller ufullstendige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.